A közgazdaság és turisztika szakosok évzárója

Evzaro_9_11_BC_sav

Eljött az idei utolsó évzáró is június 30-án, csütörtökön, mégpedig a technológiai osztályok – közgazdaság és turisztika szakosok – számára. Díjak, különdíjak, dicséretek és kritikai észrevételek találtak gazdára ezúttal is. 

Az évzáró Hadnagy Éva igazgató üdvözlő szavaival kezdődött, melynek végén kellemes vakációt, valamint a jövő évi tanulmányokhoz kitartást kívánt a diákoknak. Ezt követően a díjkiosztással folytatódott az ünnepség. Az osztályfőnökök – Hasas Paul (IX. B), Tóthpál Renáta (IX. C), Bencsik Anca (X. B), Pálfi Anett (X. C), Rogoz Marianna (X. B), Szente Gabriella (X. C) – jutalmazták az osztályukban a legjobb teljesítményt elért tanulókat,  majd a versenyeken, iskolán kívüli tevékenységeken elért eredmények alapján különdíjban is részesültek az azt kiérdemlők. Megjegyzendő (és ez a reál osztályosok évzárójáról készített bejegyzésünkben feltünhetett a figyelmes olvasóknak), hogy idén a tizenegyedikesek között épp egy C osztályos tanuló, a tiszta 10-es átlagot elért Boldizsár Bettina érdemelte ki az évfolyamelsőnek járó Wieser Tibor-díjat. Gratulálunk neki! (A jutalmazottak részletes listáját külön bejegyzésben közöljük.)

Az évzáró végén a IX. B és a IX. C osztályos tanulók a jelenlévőket egy-egy kisfilmmel is meglepték, amelyekben az elmúlt tanév kirándulásait és vidám emlékeit idézték fel. És hát igen, számunkra az iskola még nem egészen ért véget, hiszen tart még a szakmai gyakorlat, így magunknak most kitartást kívánunk, mindenki másnak pedig már kellemes vakációt! 🙂

[Fotó: Ilona János]

« A 2 »