Három év után tért vissza! [Szünet]

Adele

Adele, azaz Adele Laurie Blue Adkins, Oscar-, Golden Globe-, és nyolcszoros Grammy-díjas angol énekesnő, dalszerző karrierje 2008-ban indult, ekkor jelent meg a 19 című albuma. A 21 című album már számos rekordot döntött meg, világszerte számos lemezeladási listán hódított.

Adele úgy gondolja, hogy a zenéje nem a szemnek, hanem a fülnek szól. Egy interjúban elárulta, nagy hatással volt rá a Spice Girls zenéje, de odavan Alison Kraussért, Lady Antebellumért és Wanda Jacksonért is, akik nagy szerepet játszottak a 21 hangzásának kialakulásában.

Az énekesnő több mint három éve után jelentetett meg új dalt, így nem meglepő, hogy a rajongók egyből lecsaptak a Hello című fülbemászó slágerre. Az Egyesült Államokban október 23-án jelent meg az új dal, és már az első három napon több mint 750 ezer példány kelt el belőle. Adele szülőhazájában, az Egyesült Királyságban a Hellóból 333 ezer példány talált gazdára az első héten. Ezek után nem meglepő, hogy az énekesnő saját Vevo-csatornáján a videoklipet eddig több mint 850 millióan nézték meg, s mindössze 5 nap alatt érte el a bűvös 100 milliós nézettségi határt, ezzel megszerezve a Vevo Certified díjat, amit még soha senkinek nem sikerült elérnie ilyen rövid idő alatt.