Wing Tsun kung-fu edzések, idén is

Wing_Tsun_kung_fu_sav

Az idei tanévben is folytatódnak a Wing Tsun kung-Fu edzések a Csiky Gergely Főgimnázium kis tornatermében. Hét éves kortól felfelé bárki jelentkezhet, nemtől és fizikai adottságoktól függetlenül.

A Wing Tsun kung-fu több mint 300 éves múlttal rendelkezik. Kínából ered, egy Shaolin kolostorból. A stílust egy apácanő tervezte, ezért magas önvédelmi értékkel rendelkezik. Könnyed, robbanékony mozdulatokra épül. Jelentős jellemformáló hatása van, ezért ajánlott a fiatal generációk számára is, mert az önvédelmen kívül tiszteletre, fegyelemre és szorgalomra tanít.

Az edzések több éve folyamatosan zajlanak iskolánkban. Aki kedvet kapott ennek a sportágnak a kipróbálására, az kedden és pénteken 19:00 és 20:30 óra között vehet részt az edzéseken. A tagfelvétel folyamatos, hét éves kor felett bárki gyakorolhatja, nemtől és fizikai adottságoktól függetlenül. Az első edzés bárki számára ingyenes!

További információk a Wing Tsun kung-hu romániai és/vagy magyarországi egyesületéről a www.eewto.ro, illetve a www.wingtsun.hu weboldalakon találhatók.

Október 25-én egy szeminárium erejéig Aradra látogatott Si-hing Széll Gábor, 8. mesterfokozatú kung-fu oktató. A vele való interjút és a rendezvényen készített fotókat IDE KATTINTVA olvashatjuk el, nézhetjük meg.