A pisztráng – pácban, körettel – Méhes Csaba pech-show-ja az Aradi Kamaraszínházban

Mehes_Csaba_sav

Április 20-án, hétfőn, 17.00, illetve 20 órától a világ színpadain már számos szakmai és közönségsikert aratott Méhes Csaba lép fel az Aradi Kamaraszínházban (Bábszínház terme) A pisztráng – pácban, körettel című pech-show-val. 

A pech-show egyfajta „best of” válogatás legsikeresebb előadásaiból. Kilencven perces támadás a nevetőizmok ellen.

A hegedűművész belép a színpadra, ám a zongorakísérő nem érkezik meg. Itt kezdődnek a bajok. És nem érnek véget. Barátunk egyre jobban belegabalyodik a kínos helyzetbe…

Méhes Csaba számos szakmai díja mellett elnyerte a 2014. évi Thália Humorfesztivál Legjobb Kabaré Előadó díját. Fellépett, többek között, Angliában, Ausztriában, Ausztráliában, Albániában, Belgiumban, Csehországban, Dániában, Észtországban, Finnországban, Franciaországban, Horvátországban, Kanadában, Litvániában, Mexikóban, Németországban, Norvégiában, Olaszországban, Oroszországban, Portugáliában, Spanyolországban, Svájcban, Szíriában, Szlovákiában, Szlovéniában, Tunéziában, Egyiptomban, Hollandiában, Új-Zélandon és Ukrajnában.

A 17 órai előadásra a délutáni teljes bérletek és a diákbérletek, a 20 órai előadásra az esti teljes bérletek és a meghívók érvényesek.

Jegyrendelés: 0721-265827, akamara.ro@gmail.com.