Makón a VI. A osztály

Makon_VIA_sav

Egy szép szombati napon (október 25-én) a VI. A osztály, Erdei Emese osztályfőnök kíséretében elindult Makóra.

Először a Makói Kalandparkba mentünk, ahol mindenki kipróbálta a felnőtt pályát. Ez azt jelenti, hogy ha elég magas vagy, akkor az izgalmasabb játékokat próbálhatod ki. Mindannyian örültünk, hogy már megnőttünk és nem a gyerek pályára kellett mennünk. Miután 2-3 órát „kalandoztunk”, tehát csúsztunk, másztunk, köteleken, létrákon lógtunk, azt is kipróbálhattuk, hogy milyen érzés átcsúszni kötélen a Maros fölött. Ez volt a legizgalmasabb. 

Délután a Lombsétányon sétáltunk, érdekes növényeket figyeltünk meg és csoportképet készítettünk. A Lombsétány végén 200 forintért lehet lecsúszni egy nagyon klassz csúszdán. Persze, hogy ki akartuk próbálni! Miután befejeztük a csúszdázást, elindultunk a Hagymatikumba fürödni. Nagyon sokat játszottunk a vízben (fagyosmacs, bújócska, fogócska stb.).

Fürdés után megéheztünk és elmentünk egy pizzázóba, ahol finom pizzát ettünk és üdítőt ittunk. Ezek után, sajnos, el kellett indulni haza, de a jó hangulat a buszban is tovább tartott, hiszen diszkófényben és Zámbó Jimmy-zenét hallgatva utaztunk.

EZ A KIRÁNDULAS NAGYON JÓÓÓÓÓ VOOOOOLT!!!

Az egész osztály reméli, hogy máskor is megyünk kirándulni az oszival.