Gólya7! – Péntek: „Lehet egy közös fotót?”

Golya7_2014_4Pentek_sav

Talán a címben említett kérdés lehetne a mai gólyapróba mottója. Hogy miért? Nagyszünetben iskolánk folyosói és osztálytermei egyetlen nagy fotóstúdióvá alakultak át, a gólyapárok mai feladata ugyanis a pózolás volt. Nem is tűnik olyan nehéznek, ugye?

Minden gólyapárnak a szünet elején ki kellett húznia egy színt (piros, barna, kék, zöld és lila volt a választék) melyet a diákok pólóján kellett keresniük. Majd meg kellett kérdezniük a kiszemelt diáktól, hogy lehet-e vele fényképezkedni, és ugyancsak fontos volt az, hogy a „kiválasztott” beleegyezzen a fénykép megosztásába a Facebook közösségi oldalon. Tehát csak akkor készülhetett el a közös kép, ha a kiszemelt mindkét kérdésre igennel felelt. 

A gólyák célja a minél több közös fotó készítése volt (hiszen egy közös kép egy pontot ért), melyre az egész szünet rendelkezésükre állt. És szigorúan csak a szünet, merthogy becsengetéskor be kellett fejezni az akciót.

Növekszik az izgalom, hiszen ez volt az utolsó előtti próba, s a gólyabál „vészesen” közeleg. Győzzön a jobbik, sok sikert, góóóólyák! 😀

Az eddig összegyűjtött pontszámokat a Diáktanács oldalán tekinthetjük meg:
https://www.facebook.com/csigedt?fref=ts

Ha pedig véletlenül, de tényleg csak véletlenül nem sikerült még eddig szavazni az általad legszimpatikusabbnak tartott gólyákra, akkor tedd meg most, hiszen minden szavazat számít:
https://www.csikygergelyarad.ro/?page_id=10544