Decemberi Kincskereső-hírek

Mikulásjáráson a X. B osztály diákjai a Kincskereső óvoda növendékeinél

Beléptünk az év utolsó hónapjába. A december mindannyiunk számára igen eseménydúsan telt, és így volt ez a Kincskereső óvodás és bölcsődés gyermekei körében is. Az intézmények pedagógusai, nevelői, asszisztensei és nem utolsó sorban dadusai időt és energiát nem kímélve, mindent megtettek annak érdekében, hogy a gyermekek maradandó élményekkel gazdagodva zárják a 2023-as évet.

   Tovább…

A Csikybe látogatott a Mikulás a manóival

2023. december 6-án iskolánkba is ellátogatott a Mikulás. A X. osztályos tanulóink, akik másodállásban a Mikulás manói, segítettek a manógyárban összeállítani a csikys gyerekek csomagjait. Napok óta szorgoskodtak, hogy minél több ajándékkal lepjék meg őket.

   Tovább…

Manójárás a Csikyben

[Fotó: Bokor Brúnó]

December 5-én nagy meglepetésben volt részük az elemistáknak, ugyanis a Mikulás előre küldte követeit, azaz a manóit. A csintalan manók minden osztályba besurrantak, és átadták a Mikulás üzenetét és előajándékát: mindenki kapott egy rajzot, amit másnapra ki kell festeni, így készülve a Mikulás fogadására, akiről mindenki tudja, hogy a jó és szorgalmas gyerekeket megjutalmazza.

   Tovább…