Sikeres akcióval zárta a tanévet a Kortárskönyv-kommandó

konyvek_sav

Május 5-én második alkalommal szerveztünk aprópénzgyűjtést mi, kortárskönyv-kommandósok. (A felhívást itt, a weblapon is olvashattuk akkor – szerk. megj.) A cél változatlan volt: új könyvek vásárlása az iskola könyvtára részére, melyeket szívesen olvasnak a kisebb és nagyobb diákok. 

Örömmel töltött el bennünket, hogy akkor is mindenki nagylelkűen adakozott. Sikeres volt az akció, mert 567 lej gyűlt össze, több, mint az első aprópénzgyűjtésünknél. Örvendünk ennek, mert azt jelenti, hogy munkánkat nem hiába végezzük, hanem igenis érdekel benneteket, és szeretnétek, hogy minél több könyvet szerezzünk be nektek. Most is, mint az első alkalommal, a III. B osztály diákjaitól gyűlt össze a legtöbb pénz, majd az előkészítő és a II. osztályból. Reméljük, hogy a könyvek, melyeket ebből a pénzösszegből vásároltunk, elnyerik tetszéseteket.

A projektünk elején kitűzött 60 könyv beszerzését jóval meghaladtuk, mert immár 173 könyvvel gazdagítottuk az iskola könyvtárát. Köszönjük minden diáknak, szülőnek, tanárnak, hogy támogattak ebben a tanévben! Reméljük, jövőre is ilyen lelkesek lesztek/lesznek, hogy még több könyv jelenhessen meg a polcokon.