Algyógyi kiránduláson az ötödik osztály

Algyogy_5_osztalyosok_sav

Zsúfolt évet tudhatunk magunk mögött. A két ötödik osztály kitett magáért, tanulmányi eredményeik nagyon jók lettek, így megérdemelten pihenhettek az elmúlt hét végén, június 20–22. között az Algyógyi Keresztény Ifjúsági Központ táborhelyén. 

Pénteken, miután mindenki elfoglalta helyét a szobákban, már kezdődhetett is a játék. Egyetemista diákok próbálták lefoglalni és csoportformáló játékra hívni a kisdiákokat. Este Ki mit tud következett. Volt jelenet, ének, tánc, és ezek kombinációja. Mindenki csillogtathatta a tehetségét.

Szombat a kirándulások napja volt. Ellátogattunk a Piski Arborétumba, a vajdahunyadi várhoz, illetve a dévai várhoz is. A napot a dévai akvaparkban fejezhettük be. A diákok egyedi módon ismerhették meg ezeket a helyeket, hiszen mindenütt csoportban kellett különböző feladatokat megoldaniuk. A megadott kérdésekre kerestek választ, vagy fényképet készítettek. Nem könnyű, de hasznos munka volt és azért este még volt energia egy jó bulira.

A vasárnap a csomagolással telt, de előtte meglátogattuk Algyógyfürdőt, megkóstoltuk a források vizét, és megcsodáltuk a Gyógy-patak meleg vizű vízesését.

Élményekkel teli hétvégénk volt. Olyan, amire emlékezni fogunk és sajnáljuk, hogy nem sikerült mindenkinek eljönnie.

[Fotó: Hevesi Éva, Spier Tünde]