„Sokszor köszöntem!…” – Kollégiumi búcsúztató

Kollegiumi_bucsuztato_2014_sav

Az idén is, mint minden évben búcsút mondunk végzős diáktársainknak. Nem csak az iskola falai között, hanem a kollégiumban is fájó szívvel válunk el egymástól, remélve, hogy a viszontlátás örömével élhetünk majd! Róluk van szó, az idei végzősökről (a fenti képen balról jobbra): Ujvárosi Renáta, Péter Lídia (XII. D), Simon Krisztián (XII. E), Mészár Klaudia (XII. D), Fórián Csaba, Farkas Emil (XII. B), Man Gabriella (XII. C), Mészár Tamás (XII. E), Palcu Tímea (XII. B), Siklódi Sándor (XII. E), Faragó Barbara, Szabó Máté (XII. B), Futó Zsolt (XII. E). 

Mi, tizenegyedikesek már hetek óta készültünk arra a napra, amikor eljön a búcsúzás ideje. Telt az idő, s végül elérkezett 2014. június 5-e, amikor megrendeztük a kollégiumi ballagás ünnepségét!

Ebéd után, mint minden évben, a tizenegyedikesek kidíszítették az ebédlőt és a folyosókat. Az ünnepség 18 órakor kezdődött. Kiss Evelin, XI. B osztályos tanuló köszöntötte az egybegyűlteket, majd a tizenegyedikesek jelenete következett, Párbeszéd két ismeretlen között címmel. Utánuk a végzősök egy verscsokorral búcsúztak, illetve az Intri vokál tizenkettedikes tagjai a Republik együttes A csend beszél tovább című dalát adták elő. Mészár Tamara (X. B) és Hügel Péter (X. SAM) tangót táncolt, majd következett a búcsúztató, illetve a búcsúbeszéd.

Kiss Evelin a tizenegyedikesek nevében köszönt el végzős társaitól, Faragó Barbara (XII. B) pedig tizenkét társa nevében vett búcsút a kollégiumtól és a bentlakóktól. Hadnagy Éva igazgatónő lelki-szellemi útravalóval látta el a felnőtt életbe indulókat. Reményét fejezte ki, hogy majd megtapasztalják később, mennyire jó is volt az a pár év, amit a kollégium falai között töltöttek. Végezetül ajándékot adtunk át valamennyi végzős társunknak. A műsor után közös vacsora következett, majd buli.

Minden tizenkettedikesnek sok sikert kívánunk az érettségihez és sok sikert a továbbiakban is!

[Fotó: Rostás Szandra] 

A tavalyi, 2013-as kollégiumi búcsúztató eseményeiről fényképeket és beszámolót láthatunk, itt: https://www.csikygergelyarad.ro/?p=5963

A 2012-es kollégiumi búcsúztatóra is visszaemlékezhetünk, itt: https://www.csikygergelyarad.ro/?p=3083