Mi mindig búcsúzunk!…

bentlako_bucsu_2013-1 Heteken át gondosan készültünk a végzősök búcsúztatására, amelyre végül 2013. június 6-án került sor a bentlakásban. Ezen az eseményen a meghívott vendégek (tanárok, osztályfőnökök) és a bentlakó diákok vettek részt.

Aznap ebéd után mi, a tizenegyedikesek nekiláttunk az alagsori ebédlő díszítésének. Az ünnepély 18 órától kezdődött. Az est narrátora, Mán Gabriella XI. C osztályos tanuló vezette be a műsorszámokat. Első produkcióként a XI. és XII. osztályos tanulók egy közös zenés-irodalmi összeállítást mutattak be, amelynek mottója: „Mi mindig búcsúzunk!”. Mucsi Bettina (XII. D) Koncz Zsuzsa Isten hozzád című számát énekelte el, Szabó Máté (XI. B) az Azért vannak a jóbarátok című dalt szaxofonozta el, majd utoljára táncolt a bentlakásban legényest Gál Krisztián (XII. A).

Továbbra is a zene és a tánc világában maradtunk, hiszen Kiss Karolina, Retezár Amália, Siklódi Éva, Újvárosi Renáta, Bablina Norbert és Simon Róbert előadásában modern tánc következett. A hangulat ezután meghittebbé vált. Jómagam a tizenegyedikes társaim nevében búcsúztattam a végzősöket, majd több könnyes szempár követte Mucsi Bettinát, aki a végzősök nevében köszönt el a bentlakóktól, tanároktól és pedagógusoktól. Végül, de nem utolsó sorban Juhász Béla igazgató úr szólt a végzősökhöz, arra biztatva őket, hogy bár most elmennek, később ne felejtsenek el néha-néha visszalátogatni. A búcsúztató műsor zárásaként a tizenkettedikes diákok vehettek át jelképes ajándékot az (egyelőre még) itt maradóktól. Ezután közösen elfogyasztottuk a finom vacsorát és következett a várva várt buli!

Minden végzősnek sok sikert kívánunk az érettségihez és kitartást ahhoz, ami utána következik! Beghean Costel, Gál Krisztián, Haász Tünde, Kiss Karolina, Mucsi Bettina, Péter Anikó, Retezár Amália, Siklódi Éva, Zsóri Zsolt – a viszontlátásra! 

[Fotó: Ilona János] 

Egy hozzászólás a(z) “Mi mindig búcsúzunk!…” bejegyzéshez

Hozzászólások lezárva.