Örökké fiatalon!

Kaszoja3

Még egy pici és elkezdődik a fiatalság által kedvelt fesztiválok szezonja. Kaszoja Fesztivál (https://www.facebook.com/events/1399605360311953/), Sziget Fesztivál (http://sziget.hu/fesztival), Stuck! Fesztivál (http://www.rockhouse.at/), Tomorrowland (http://www.tomorrowland.com/) stb. Csütörtökön itthon is indul a szezon, mégpedig a Kaszoja Fesztivállal. De miért is érdemes ennyire „bezsongani”?

Néhány éve bukkantam rá a Tomorrowland nevű fesztiválra a YouTube-on. Szeretek utazni, megismerni új helyeket, új embereket és azoknak szokásait, így már néhány videó megtekintése után eldöntöttem, hogy valamikor én is eljutok oda, Belgiumba, a Tomorrowland Fesztiválra. Ami egy elektronikus zenei fesztivál, egy delíriumos álom. Aki ezt megtapasztalja, minden évben vissza akar majd térni ide, Boom városába.

Az első Tomorrowland-et a belga ID&T rendezte meg 2005-ben. Ekkor még csak Push, Armin Van Buuren, Cor Fijneman, Yves Deruyter, Technoboy and CooneCheck lépett fel. 2011-ben 5 nap alatt már 150 000 jegy kelt el, nem kisebb nevek miatt, mint Afrojack, Above & Beyond, Carl Cox, De Jeugd van Tegenwoordig, Fedde le Grand, Ferry Corsten, Sander van Doorn, Swedish House Mafia, Cosmic Gate, Avicii, Faithless, Tiësto, Laidback Luke, David Guetta, Steve Aoki, Kaskade és 2 Many DJ’s. 2012-ben a jegyek egy óra alatt keltek el, 2013-ban pedig ez a rekord is megdőlt, mert bármennyire is furcsa elhinni, de 1 (egy!) másodperc kellett csak hozzá, mert több mint 2 millió ember szeretett volna eljutni a fesztiválok Királyára / Királynőjére, azaz a Tomorrowland-re!

Épp ezért nem is kérdés, hogy minden fiatal egyszer el szeretne oda jutni. 🙂 Lássuk csak az elmúlt három év krónikáját!

2011.

2012.

2013.

(Örökké) Fiatal vagy. Elmennél a Tomorrowland-re?

Eredmények

Betöltés ... Betöltés ...