Jaj, neee! Megint másodikok lettünk…

Arad_mozgositsd_magad_donto_kisebb

Ma, április 24-én került megrendezésre az Arad, mozgósítsd magad! (Arad, mobilizează-te!) verseny döntője, melynek első fordulóját simán megnyerte a Csiky. A mai döntőn iskolánkat a következő tíztagú csapat képviselte: Takács Geta (anyuka), Vida Mihály (apuka), Bálint Botond, Sallai Krisztina, Spier Alexandra, Vida Norbert (IV. osztály), Horga Annamária (VII. B), Belean Eduard (VII. A), Sipos József (VII. A) és Mészár Zsófia (VIII. o.). Rajtuk kívül hat cserejátékos állt készenlétben: Rónai Helén (anyuka), Mihály Gábor (apuka), Csáki Rhode Imola (III. osztály), Lészay Csaba (IV. o.), Ördög Tímea (VII. A) és Hari Zsolt Áron (VII. B).

Négy ellenfele volt iskolánknak, mégpedig az Adam Muller Guttenbrunn Elméleti Líceum, a Dimitrie Ţichindeal Pedagógiai Líceum, a Mihai Eminescu Általános Iskola és a Simándi Általános Iskola válogatottja.

Mindvégig nagy volt a csapatok közötti versengés, az eredmény pedig igen szoros lett. Csapatunk régebbi tagjainak déjà vu érzése lehetett: iskolánk 35 ponttal ismét második lett (ugyanúgy, mint tavaly)… Pedig sok és lelkes szurkoló is biztatta a csikyseket! Győzött a pedagógiai líceum csapata, harmadik pedig a Guttenbrunn lett.

Akárcsak tavaly, most is reméljük, hogy jövőre még ennél is jobb eredményt szerzünk. A csapatnak a fáradságos felkészüléséért és az elért szép eredményért gratulálunk!