Ötletbörze designcsere előtt

webdesignKedves látogatók! A két félévet elválasztó héten megújul a Csiky-weblap kinézete. Búcsút veszünk a 2011. október 4. óta (azaz már több mint két éve) látható kék sávoktól, helyettük más stílusú és szerkezetű menüvel és fejléccel ruházzuk fel kedvenc internetes oldalunkat :). Ez utóbbihoz ötleteket várunk Tőletek is! Mi látsszon majd az új fejlécben? Az iskolaépület?, diákok?, életképek?, Csiky-arc?, iskolacímer?, jelvény? Mindezek együtt? Vagy folyamatosan változó képek az iskoláról? Vagy csak egy sima felirat színes háttér előtt? Szóval mit látnátok szívesen a weblap tetején?

Ha van javaslatotok, írjátok meg itt lent, hozzászólásként, vagy a csiky.posta@yahoo.com email-címre. Akik fejléctervet is készítenének valamilyen grafikus programban, azt 995/250 pixel méretűre tervezzék meg és valamilyen ismert fényképtípusként (.jpg, .png, .gif) küldjék be. (Minél hamarabb, hogy még figyelembe vehessük őket!)

A designcserére terveink szerint február 5-én, 6-án (szerdán, csütörtökön) kerül sor, tehát azon a két napon ne csodálkozzatok, ha a weblap időlegesen nem fog működni. Megértéseteket kérjük, a javaslatokat pedig előre is köszönjük!