Megyei döntőben a Csiky futballistái!

ball_1_animAz iskolai sport olimpiász (Olimpiada Națională a Sportului Școlar) megyei döntőjébe jutott a Csiky Gergely Főgimnázium középiskolás futballcsapata. A selejtezők során 29 csapat közül verekedték be magukat a legjobb 4 közé, és január 11-én, szombaton fognak pályára lépni a városi sportcsarnokban.

Lehetséges ellenfeleik: a Iuliu Maniu Technológiai Líceum, a Dimitrie Țichindeal Pedagógiai Líceum és a Gazdasági Főgimnázium csapata. Sorshúzás alapján fog megküzdeni két-két csapat az első körben, a győztesek kerülnek a döntőbe, a vesztesek pedig a harmadik-negyedik helyért vívnak meg.

Az Erdei Emese testnevelés tanár által felkészített csikys csapat tagjai: Bartucz Eduárd (XII. C), Daróczy Dávid, Feier Gábor (X. B), Feier Sebastian (XII. D), Fodor Márk (XII. A), Fórián Csaba (XII. B), Lévai Lóránd, Molnár Eduárd (X. SAM), Morár Zoltán (X. B), Pozsár Alex (XII. B), Sandu Roland (X. C), Varga Márk (XII. A), Viszhányó Botond (XII. D).

Ahogy fentebb jeleztük, a Victoria (városi) sportcsarnokban kezdődnek a mérkőzések, délután 3 órakor. Legyünk ott és szurkoljunk iskolánk futballcsapatának!

3 hozzászólás a(z) “Megyei döntőben a Csiky futballistái!” bejegyzéshez

    • Értem, értem, jó-jó!!! 🙂 A tanáriban kifüggesztett listán szerepelt hibásan az osztály, onnan került be a hiba. De már ki lett javítva!

Hozzászólások lezárva.