Megkezdődött a gólyaszavazás!

golya

Mégpedig ma, november 2-án, szombaton. Mégpedig arra a nyolc lányra és nyolc fiúra lehet szavazni ITT (egy külön oldalon), akik a november 15-i gólyabálon élőben is versengeni fognak. (Látjátok, a fenti menüben van egy GÓLYASZAVAZÁS!!! nevű külön gomb is, ami a szavazó oldalra küld.)

Minden gólyajelöltnél egy-egy kis fotót találtok, s ha az egeret a fotóra húzzátok, akkor a jelölt rövid bemutatkozását is elolvashatjátok. Ha a kis fotóra rákattintotok, akkor a képet nagyobb méretben látjátok majd (hm, ki gondolná…). Egyszerre csak egy lányra és egy fiúra lehet szavazni. Hogy meddig? Nos, a gólyabál napjáig, egészen pontosan november 15-én, pénteken délután 5 óráig. Egy perccel sem tovább. Úgyhogy két hét áll a rendelkezésetekre, hogy az általatok legszimpatikusabbnak tartott gólyalányra és gólyafiúra szavazzatok.

A nyertes jelöltek 100-100 lej jutalomban részesülnek a Csiky Gergely Főgimnázium szülői bizottsága jóvoltából. A jutalmat a gólyabálon vehetik majd át. És, persze, a sok-sok szavazat által szerzett népszerűségnek is örvendhetnek. Eddig, nézzük csak… igen, eddig pontosan 260 szavazat érkezett a lányokra és 313 szavazat a fiúkra. (De ez most folyamatosan és gyorsan növekszik.) Hm, nem is rossz! És még csak alig néhány óra telt el… Szóval, hajrá, lehet szavazni. Mondom, a fenti menüben lévő GÓLYASZAVAZÁS!!! gombra kattintva juttok a szavazó oldalra.