Zöld Hét – Tollaslabda-párbajok a legmagasabb hőfokon

A Zöld Hét péntekén szervezett tollaslabda-bajnokság első négy helyezettje: Rudolf Janka (VIII. B, j2), Nagy Júlia (X. D, b2), Kiss Eszter (XI. A, j1), és Kavai Dáriusz (IX. A)
[Fotó: Ilona János]

Igencsak sűrű volt a pénteki nap is a Zöld Héten a Csiky Gergely Főgimnáziumban. Az általános iskolások, többek között, csillagászati előadáson és filmvetítésen vehettek részt a díszteremben, a középiskolások pedig számos sportesemény közül – futball, tollaslabda, asztalitenisz, biciklitúra – válogathattak.

A tollaslabda-bajnokságra összesen 7 pár iratkozott fel, ők előzetes sorsolás alapján, majd az elért eredmények szerint egyre szűkülő körben mérkőztek meg egymással. Mégpedig elszántan, teljes erőbedobással, ahogy arra a címben is utaltunk.

A pontokat szervezőként, bíróként Kiss Gréta (IX. A) és Rați Tímea (IX. C) számolta, a játék tisztaságát és biztonságát pedig a Nemzetközi Tollaslabda Szövetség akkreditált sportellenőreiként (khm, khm) Ruja Ildikó és Ilona János felügyelte.

A tollaslabda-bajnokság döntőjét egy igen hosszú és fordulatos mérközés végén Rudolf Janka (VIII. B) nyerte meg Nagy Júlia (X. D) ellenében, a bronzmeccsen pedig Kiss Eszter (XI. A) diadalmaskodott Kavai Dáriusz (IX. A) ellenében.

Gratulálunk nekik és minden lelkes résztvevőnek!

« A 3 »

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 × 2 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .