Év eleji ismerkedős program a kilencedikeseknek

[Fotó: Nyári Melinda]

Szeptember 12-én, kedden reggel 8 órakor még álmos, de érdeklődő diáksereggel telt meg a bentlakás udvara, ugyanis részt vettünk egy évfolyam-összerázó programon, amelynek a fő célja az volt, hogy a kezdő líceumi osztályok – a IX. A, B és C – tagjai jobban megismerjék egymást. Ezt a programot az iskola vezetősége, valamint osztályfőnökeink és tanáraink szerveztek.

Egy ismerkedős játékkal kezdtünk, ami segített a csapattagoknak új kapcsolatok teremtésében. Ezt követően a szervező osztályfőnökök négy csapatra osztottak minket, és mindenki a saját csapatával fogott neki sok érdekes feladat megoldásának. Ezek a feladatok egytől egyig a csapatmunkában való fontos szerepet hangsúlyozták, amellett, hogy segítségükkel megismerkedtünk olyan évfolyamtársainkkal is, akikkel eddig nem ugyanabban az iskolában jártunk.

Ebéd előtt egy vizes csata hűsített le minket, amelynek segítségével kiderült, hogy melyik csapatnak sikerült a legjobban összekovácsolódnia és megismerkednie.

Ebéd után egy utolsó feladat erejéig újra csapatokba gyűltünk és elmeséltük, hogy mi hogy képzeljük el az első líceumi évünket.

Köszönjük szépen a szervezőknek ezt a napot, és úgy érezzük, ez egy jó első lépés volt ahhoz, hogy évfolyamként közösen tudjunk működni az elkövetkező négy évben.

Köszönet az Arad Megyei Kulturális Központnak (CCJA – Centrul Cultural Județean Arad) és a Pro Schola Csiky Gergely Egyesületnek, ugyanis ez a program egy pályázat segítségével jöhetett létre, amelynek ők voltak a támogatói. A pályázat címe: Együtt egy egészséges életért – Împreună pentru o viață sănătoasă.

« A 2 »