A Pro Schola Csiky Gergely Egyesület logópályázata

A Csiky Gergely Főgimnázium állandó támogatója közé tartozik a Pro Schola Csiky Gergely Egyesület, amelynek tagsága az iskolánkba járó diákok szüleiből áll. A lelkes csapat a különböző oktatási tevékenységeket támogatja, segíti az iskola működését, előadásokat szervez és lehetőséget biztosít a diákoknak a versenyekre való eljutáshoz.

Többször felvetődött a gondolat, hogy szükség lenne egy logóra, olyanra, amely tükrözi az egyesület tevékenységét, rávilágít az iskola és az egyesület kapcsolatára. A tervet cselekvés követte. Az iskola diákjainak meghirdették a logópályázatot. Erre a pályázatra olyan pályamunkák érkeztek, amelyekben a diákok megmutatták, mit jelent nekik az iskolájuk. A zsűri a pályamunkákat díjazta, és ezek szerint az első helyet Kiss Eszter (X. A) pályamunkája érdemelte ki. Az egyesület az ő munkáját 300 lejes pénzjutalommal dijazta. A következő két dobogós helyre Baumann Brigitta (IX. A) és Diel Eduárd (XII. A) munkái kerültek.

Köszönjük a diákoknak a rajzokat. Mostantól kezdve a Pro Schola Csiky Gergely Egyesület nem csak a nevével tűnik majd fel az általa támogatott és szervezett akciókban, hanem az általa elfogadott logóval is.