Én és ő – BBTE-fotópályázat

XI. és XII. osztályos tanulóknak hirdet fotópályázatot a kolozsvári Babeș–Bolyai Tudományegyetem Magyar Film és Média Intézete. A pályázat témája: Én és ő. A fotóverseny győztese kiválthatja a BBTE Film, fotográfia, média szakán meghirdetett nyári felvételi első fordulóját (a felvételiző portfóliójának bemutatása és értékelése).

Egy pályázó minimum 5 és maximum 10 fotót küldhet be, egyenként egy minimum 75 szavas magyar nyelvű leírás kíséretében. Pályázni kizárólag olyan felvételekkel lehet, amelyeknek a pályázó egyedüli szerzője és azok szerzői jogával rendelkezik.

Az érdeklődők a pályamunkákat a verseny regisztrációs űrlapjának kíséretében (aláírva és szkennelve) 2022. április 30-ig nevezhetik „BBTE-MFMI Fotópályázat” címmel az mfmi@ubbcluj.ro email-címre.

Az intézet 2022. májusában hirdet eredményeket.

A jelentkezési lap letölthető a kar weboldaláról: https://teatrufilm.ubbcluj.ro/hu/magyar-fotoverseny-kozepiskolasoknak/.

További információk: Csibi László egyetemi adjunktus, email: laszlo.csibi@ubbcluj.ro, illetve Facebookon: https://www.facebook.com/events/908993653117593/.

Nevezési határidő: 2022. április 30. (az mfmi@ubbcluj.ro e-mail címen.)