Dekorációs vetélkedés a DT szervezésében

A Karácsonyhoz már ilyen közel járva, biztos vagyok benne, hogy közülünk sokaknak már az ünnepi készülődésen jár az agya. Sürgés-forgás, takarítás, dekorálás, és amit külön ki kell emelnem ezek közül, az a megunhatatlan és örök kedvenc bejgli. Jó, tudom, az igazán megszállottak otthonában már november 1-je óta karácsonyi zene szól, és egyesével kerülnek elő a gondosan elpakolt díszek…

Itt az ideje lassan mindenkinek előkeresni őket. Ennek apropóján iskolánk diáktanácsa egy versenyötlettel állt elő. Megmérettetné az iskola diákjait, pontosabban azok osztálytermeit. Mit is jelent ez? Arra vagyunk kíváncsiak, hogy mennyire vagytok kreatívak osztályotok karácsonyi díszbe öltöztetésében.

Hogyan tudtok jelentkezni? Nincs más dolgotok, mint hogy az osztály egyik tagja üzenetben leadja a nevezésetek az iskola diáktanácsának Instagram-oldalán (a csigedt név alatt), azaz itt: https://www.instagram.com/csigedt/.

Figyelem! Jelentkezni december 17-ig lehet, ne fussatok ki az időből! Az osztályaitokat december 20-ig díszíthetitek fel, amiről mi majd képet készítünk. A megmérettetés ugyancsak a csigedt Instagram-oldalán fog történni, insta story formájában, azaz a közönség fogja osztályaitokat összemérni. Az eredményhirdetésre 2022. január 4-én kerül sor. Az első három helyezést elérő osztály ajándékcsomagban részesül.

Legyetek kreatívak és ügyesek! Kellemes ünnepi ráhangolódást kívánunk!