Június 17-én, csütörtökön díjátadó. Minden pályázó diákot szeretettel várunk!

Ahogy azt korábban is jeleztük, június 17-én, csütörtökön 11 órától tartjuk az „Itt a tavasz, fotózd le!” című fotópályázatunk díjkiosztó ünnepségét a Csiky Gergely Főgimnázium első emeleti informatika termében. Erre nem csak a díjazottakat, hanem minden kedves pályázót szeretettel várunk!

A díjkiosztón egy rövid, zenés slideshow keretében valamennyi beküldött fotót megtekinthetjük. László Ferenc fotográfus, operatőr, a zsűri elnöke fog beszélgetni a diákokkal, elmondja a döntéshozatal szempontjait, és hasznos tanácsokat is megfogalmaz a témaválasztással, illetve a technikai kérdésekkel kapcsolatban.

Végül, természetesen, a díjkiosztásra is sor kerül.

Az ágyai, kisiratosi, majláthfalvi, simonyifalvi, illetve az aradi Aurel Vlaicu Általános Iskolából érkező diákok esetén egy-egy kísérő tanárt is szeretettel fogadunk.

Kérjük a pályázókat, hogy az email-címükre elküldött meghívóra legkésőbb szerda estig küldjenek rövid választ, s abban jelezzék részvételi szándékukat a díjátadáson. Köszönjük a közreműködést!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő × három =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .