Nézzük, ki van A LÁDÁban!

2021. március 4-én jelentkezett első adásával A LÁDA. Pálfi Kinga (riporter) és az aradi Easy Stúdió munkatársai – László Ferenc fotós, operatőr, Szentes Mónika vágó – készítették, és Kranowszky Nagy Andrea, az aradi Alma Mater Alapítvány elnöke volt az első meghívott. Őt azóta további 11 meghívott követte, köztük számos egykori csikys diák, illetve az intézmény két pedagógusa is.

Amint az a műsor rövid facebook-os bemutatásából kiderül, A LÁDA színes beszélgetéseknek ad helyet az Easy Stúdióban. Aradi és Aradon élő magyarok beszélnek önmagukról egyszerű, mégis elgondolkodtató vagy éppen szórakoztató kérdéseken keresztül.

A hetente jelentkező műsorban Pálfi Kinga kérdéseire ismert és hétköznapi emberek válaszolnak, miközben mesélnek emlékekről és vágyakról, sikerekről és kudarcokról, érzésekről és motivációkról, örök emberi témákról

A továbbiakban itt, az iskola honlapján, illetve a facebook-oldalunkon is megosztjuk a csikys pedagógusokkal, illetve (egykori) diákokkal készített beszélgetéseket.

A LÁDA-oldalt IDE kattintva találjuk meg.

A műsor facebook-oldala ITT, a YouTube-csatornája pedig ITT érhető el.

Jó szórakozást a beszélgetésekhez!