Képességvizsga – eredmények hétfőn, óvások hétfőn és kedden

A nyolcadik osztályos diákok idei képességvizsgájának óvások előtti eredményei június 22-én, hétfőn, legkésőbb 14 óráig fognak megjelenni ITT. Újdonság ebben az évben, hogy a Tanügyminisztérium június 15-i döntése értelmében a vizsgázók adatai kódolt formában jelennek csak meg. A diákok a szerdai vizsga után megkapott kódok alapján férhetnek hozzá eredményeikhez. A csikysek eredményeit tartalmazó lista a Tanügyminisztérium által közzétett adatokkal ITT érhető el. A képességvizsgára 23 nyolcadikos diák iratkozott be, közülük 1 hiányzott. A jelenlévő 22 diák közül 15-en értek el 5-ösön felüli átlagot.

Az esetleges óvásokat június 22-én hétfőn 16:00 és 19:00 óra között, illetve június 23-án, kedden, 8:00 és 12:00 óra között lehet benyújtani az iskola bentlakásában, a Ceaikovski utca 37-38 szám alatt. Az óvást a diáknak egy szülő vagy törvényes képviselő jelenlétében kell benyújtania. Azért nem lehet az iskola épületében benyújtani az óvásokat, mert hétfőtől ott már zajlik az érettségi vizsga, amelynek időtartama alatt az iskola területére csak a vizsgázók és a vizsgáztató bizottság tagjai léphetnek be. Könnyítés viszont, hogy a járványhelyzet miatt elektronikusan is be lehet nyújtani az óvásokat, mégpedig az iskola email-címén, csikyg@yahoo.com, legkésőbb június 23., kedd, 12 óráig. Az ehhez szükséges formanyomtatvány INNEN tölthető le.

Felhívjuk a szülők és a diákok figyelmét arra, hogy az óvás eredményeképpen a vizsgajegy nem csak nőhet, hanem csökkenhet is és az óvások utáni eredmény lesz a végleges, amely után további fellebbezésnek nincs helye.

Minden csikys diákunknak jó eredményeket kívánunk!