Indul az idei EURO-200 program

[Illusztráció: ceccarbusinessmagazine.ro]

Az Oktatási és Kutatási Minisztérium idén is elindítja az EURO 200 programot, melynek révén azok a diákok, akiknek családja korábban még nem részesült ebben a támogatásban, 200 euró értékben kaphatnak vásárlási utalványt számítógép-vásárlásra. A 297/03.05.2018-as számú kormányrendelet értelmében azok a diákok jogosultak a vásárlási utalvány megszerzésére, akiknek családjában a havi bruttó átlagjövedelem nem haladja meg a 250 lejt fejenként.

A koronavírus-járvány körülményeire való tekintettel azok a családok, amelyek szeretnének élni ezzel a lehetőséggel, az érintett diák tanítóján vagy osztályfőnökén keresztül jelezhetik igénylési szándékukat. A kérvényt IDE kattintva lehet letölteni, majd kitöltése után április 17-ig postai úton, email-ben vagy valamilyen más on-line formában (lefényképezve, beszkennelve) szükséges elküldeni a diák tanítójának vagy osztályfőnökének, anélkül, hogy az igénylő családtag az iskolába bejönne. Az igényléshez szükséges további kiegészítő igazolások összegyűjtésére az iskolai dokumentumok felhasználásával lesz lehetőség.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

20 − 14 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .