„Kikerülvén a nagyvilágba” – A végzős bentlakók búcsúztatása

bentlakasi_bucsu_sav

Heteken át készültünk a kollégiumi végzősök búcsúztatására, melyre 2019. május 28-án, kedden került sor a megszokott helyen, a Csiky Gergely Főgimnázium bentlakásának ebédlőjében. 

Kedden, ebéd után mi, tizenegyedikesek hangulatosabbá varázsoltuk az ebédlő megszokott fehér falait, majd 19 órakor kezdetét vette az ünnepség, melynek mottója: „Mi mindig búcsúzunk”. Az ünnepi műsort Andó Áron nyitotta meg legényes táncával, őt az est narrátora, Dobrai Szilvia követte, aki az egybegyűlteket köszöntötte. A köszöntő után következett a végzősök verses-zenés összeállítása. Bányai Orsolya (XII. B), Gerőcs József (XII. C), Judik Gergő (XII. C), Kalmár Gábor (XI. SP), Spasnici Natália (XII. C) Máté Péter Egyszer véget ér című dalát énekelték Köteles Nikolett (XII. A) gitárkíséretével. A tizenegyedikesek nevében László Andrea (XI. A) búcsúztatta a végzősöket, majd Köteles Nikolett a végzősök nevében köszönt el bentlakó társaitól, a tanároktól és természetesen a pedagógusoktól, Sas Ibolyától, Kiss P. Lászlótól és Kinda Juliannától, akinek a segítségére nyugdíjasként is számítani lehet. Utána következett Bartucz Norbert (X. B), aki dobszólójával törte meg a csendet.

Műsorunk végén Tóthpál Renáta aligazgató jótanácsokkal látta el a végzősöket, majd közösen fogyasztottuk el a finom vacsorát és következett a várva várt buli.

Sok sikert kívánunk minden végzősnek! Kérünk titeket, gondoljatok vissza boldogan az itt töltött négy évre!

[Fotó: Dobrai Szilvia]

« A 2 »