Itt van az ősz, itt vannak az új bentlakók!

bentlakok_2018-2019_sav

„Itt van az ősz, itt van újra, / S szép mint mindig énnekem.” Petőfi Sándor szavait idézve köszöntjük mi, a bentlakás diákjai az új tanévet, amit már mindenki nagyon várt (vagy nem). A tanév megérkeztével a régi épület újra megtelt élettel, a szó szoros értelmében, mivel 24 új diákkal lett gazdagabb a bentlakók csapata. 

Nagy örömmel fogadtuk ezt a nagy csapatot köreinkben és türelmesek vagyunk velük szemben, hiszen mi is tudjuk, milyen kiszakadni az eddig megszokott otthoni rutinból. A Pedagógus néni első és egyben legfontosabb feladata minden tanév elején a házirend ismertetése az új diákokkal. Ezt a bizonyos házirendet így lassan, két hét elteltével már mindenki tudja (vagyis kellene hogy tudja).

A bentlakó diákok nevében szeretnénk megköszönni a támogatóknak, az Alma Mater Alapítványnak, a Bethlen Gábor Alapnak, a Nemzetpolitikáért Felelős Államtitkárságnak és személyesen Faragó Péter parlamenti képviselőnek, hogy az idei tanévre lehetővé tették számunkra az ingyenes bentlakást. Köszönettel tartozunk az aradi önkormányzatnak és személyesen Bognár Levente alpolgármesternek, amiért a bentlakás szobáit új, hőszigetelő ablakokkal felszerelve vehettük át. A diákoknak eredményes, sikerekben gazdag tanévet kívánunk, a Pedagógus néninek pedig kitartást!