Fiataloknak szóló ötletpályázat hirdet az OTP Fáy András Alapítvány

otletpalyazat_fejlec

Az OTP Fáy András Alapítvány ÖTLETPÁLYÁZATOT hirdet digitális megoldásokra a 14–22 éves korosztály sikerességéért! Jelentkezhet bárki, aki 14–22 éves kor közötti fiatal és szeret csapatban dolgozni. A szervezők csapatok jelentkezését várják. 14–18 év között a jelentkezéshez szülői beleegyezés szükséges. 

Olyan digitálisan megvalósítható alkalmazással, projekttel lehet pályázni, amely valóban segítheti és mindennapi szinten kiegészítheti a fiatalok életét. Fontos, hogy az ötlet kreatív, innovatív, játékos megközelítésű legyen. Fiataloknak szóljon, akik az ötlet által klasszikus oktatás nélkül, szórakozva sajátíthatnak el új ismereteket.

Az Ötletpályázat beküldési határideje: 2018. január 15., 24:00 óra. A pályamunkákat 2018. január 15– január 29. között bírálják el.

A pályázatok előszűrése után a jelentkező csapatok 2018. január 29–február 9. között egy Mentor Programba kerülnek be, amely felkészíti őket arra, hogy kiemelkedő módon mutathassák be projektjüket az Ötletpályázat döntőjében. A döntőre 2018. február 15-én kerül sor.

Az elbírálás után az OTP Fáy András Alapítvány az EMMI és az OTP támogatásával 2019-ig megvalósítja a kiválasztott és díjazott pályázati ötletek közül a számára elfogadhatót.

A pályázat fődíja bruttó 15 millió Forint. A zsűri javaslata alapján további bruttó 23 millió Forint kerül szétosztásra a Mentor Programba bekerült pályázók között.

További információk: www.fayotletpalyazat.hu/palyazatikiiras.