Figyelem! Már csak egy hétig lehet küldeni fotókat az Örökségünk pályázatra!

oroksegunk_plakat_weblap_sav

Tikk-takk, tikk-takk, telik az idő! Az Alma Mater Alapítvány és a Csiky Gergely Főgimnázium által meghirdetett Örökségünk fotópályázatra 2017. november 30-ig, azaz jövő csütörtökig küldhetitek be a kiválasztott fotókat és a jelentkezési lapot! 

Október 28-án tettük közzé az Örökségünk fotópályázat felhívását ITT, az iskola weboldalán. Olvastátok? Fotóztatok? Elküldtétek a három kiválasztott fotót és a jelentkezési lapot? Nem??? Mégis mire vártok? Az értékes díjakat csak azok nyerhetik el, akik fotóznak és a fotóikat el is küldik a csikyfoto@yahoo.com címre, a kitöltött jelentkezési lappal együtt.

Emlékeztek, ugye? Az Örökségünk pályázatra egy-egy pályázó diák legtöbb 3 (három) fényképpel jelentkezhet. (Kizárólag saját fotókkal, még szép!) A fényképeket digitálisan, jpg formátumban, a hosszanti oldal mentén minimum 2000 pixeles felbontásban kérjük beküldeni.

Értékes díjak? Igen, lesznek. Az V–VIII., illetve a IX–XII. osztályos korcsoportban is három-három díj kerül majd kiosztásra. Az első helyezett diákot (mindkét korcsoportban) értékes fődíjjal, egy korszerű tükörreflexes digitális fényképezőgéppel jutalmazzuk. A Csiky Gergely Főgimnázium weblapján valamennyi fotó látható lesz, s ezek közül a látogatók szavazatai alapján egy közönségdíjas alkotást is díjazunk.

A nyilvános eredményhirdetésre 2017. december 8-án, az idei Csiky napon kerül sor. Feltéve, hogy lesznek fotók, amelyekből eredményt lehet hirdetni. Ez most már tényleg csak rajtatok múlik!