És Willi És Vihar az aradi KAMASZK diákszínpad előadásában

kamaszk_plakatMájus 24-én, szerdán, 13.00 és 18.00 órakor az Aradi Kamaraszínházban (a Bábszínház épületében) a KAMASZK diákszínjátszó kör És Willi És Vihar című előadását láthatják az érdeklődők, William Shakespeare A vihar című darabja nyomán.

Az előadást az aradi Csiky Gergely Főgimnázium tanulói állítják színpadra az Aradi Kamaraszínház és a MASZK Egyesület (Szeged) égisze alatt. A három partner együttműködése tavaly tavasszal kezdődött, amikor Balog József vezetésével újraalakult a diákszínjátszó kör a gimnáziumban, majd 2016. júniusában be is mutatták első produkciójukat Szépek és szörnyek címmel. (IDE kattintva olvashatják az erről készített beszámolónkat – szerk. megj.) 

A közös munka az új tanévben is folytatódott-folytatódik: az És Willi És Vihar premierje május 24-én lesz Aradon, ezt követi május 27-én a szegedi bemutató a Régi Zsinagógában.

Játsszák: Back Annamária, Búza Róbert, Farkas Zsófia, Vulcu Mihály, Nagy Diana, Nagy Dorottya, Naschauer Kinga, Păcurar Bianca.

A belépés díjtalan. Az előadás létrejöttét az Arad Municípiumi Kulturális Központ, az Aradi Városi Tanács, az Aradi Polgármesteri Hivatal, valamint az RMDSZ Arad Megyei Szervezete támogatta.

A diákelőadás időpontja tehát május 24., 13.00 óra a Bábszínházban. Várjuk szeretettel az érdeklődő diákokat és tanárokat.