Hívogató a Kincskereső óvodába

kincskereso_ovoda_sav

Hamarosan itt az év vége, és ezzel párhuzamosan megkezdődik a beiratkozás a Kincskereső óvoda kiscsoportjába. 

Óvodánk három napközis csoporttal működik. Minden csoportban két óvónő foglalkozik a gyermekekkel délelőtti és délutáni váltásban. Kellemes, gyermekközpontú légkört teremtünk ahhoz, hogy a gyermekek egészséges személyiségfejlődése megvalósulhasson. A gyermekek egyéni igényeihez igazodva logopédus és nevelési tanácsadó segíti munkánkat.

Számos lehetőséget kínálunk ahhoz, hogy a szülők is betekintést nyerhessenek munkánkba, ilyen például az anyák napi műsor, az évzáró előadás, valamint ünnepváró tevékenységeink, mint például a mézeskalács-díszítés, húsvéti tojásfestés stb. Mindezek a család és az óvoda kapcsolatának fontos pillérei.

Ha óvodánk kiscsoportját szeretné választani, a rendelkezésre álló 19 helyre a beiratkozás a Csiky Gergely Főgimnázium titkárságán történik: május 22-től június 9-ig és június 26-tól július 21-ig, hétfőtől péntekig, 8 és 15 óra között.

A beiratkozáshoz szükséges iratok:

  • a gyermek születési bizonyítványának másolata
  • a szülők személyi igazolványának másolata
  • igazolás az egyik szülő munkaviszonyáról (nem kell tartalmaznia a fizetés összegét!)
  • egészségügyi igazolás (a kapott oltások feltüntetésével)
  • elvált szülők esetén a gyermek elhelyezéséről szóló bírósági határozat.

Óvodánkat minden nap 9–13 óra között meglátogathatják, s az óvónők készségesen válaszolnak kérdéseikre. Telefonon a következő számokon vagyunk elérhetőek: 0257-280029, vagy 0733-076884.

Szeretettel várjuk a kiscsoportba a gyermekeket!