“Very English!”–„Nagyon angol!” médiaverseny

very_english

A Partiumi Keresztény Egyetem Angol szakja idén első alkalommal hirdeti meg média versenyét a középiskolák XI. és XII. osztályos tanulói számára. A pályázat célja az erdélyi és határon túli középiskolás diákok művészi önkifejezésre való ösztönzése. 

Pályázni digitális formátumban benyújtott munkákkal lehet (amelyek addig még sehol, semmilyen formában nem jelentek meg) 2017. február 10. és március 25. között. A beküldött és előzsűrizett pályamunkákat a PKE Angol szakjának facebook-oldalán szavazásra bocsátják. Így a zsűri által díjazott alkotások mellett a legtöbb szavazatot kapott alkotás közönségdíjat kap. Pályázni audiovizuális alkotásokkal (mozgókép, rövidfilm) lehet.

A pályázat szlogenje és témaköre: “Very English!”– „Nagyon angol!”. A témakörbe az angol nyelvű kultúra/kultúrák bármely jelensége beletartozhat: országkép, sztereotípiák, nyelvjárások, híres angol vagy amerikai színészek, filmesek, zenészek, képzőművészek, írók bemutatása, a hétköznapi élet ábrázolása stb. A szervezők külön értékelik az önálló ötleteket és a témaválasztás eredetiségét. Egy versenyző legfeljebb két alkotással jelentkezhet. Csoportos pályázat is benyújtható (legfeljebb három ember alkothat egy csoportot).

A pályamunkákat a pkeangol@gmail.com email-címre várják. Az emailben a következő adatokat szükséges beírni: név, iskola, osztály, telefonszám, emailcím, lakcím.

A formai követelményekről és a további tudnivalókról ITT tájékozódhatunk.

A pályamunkák beküldési határideje: 2017. március 25. Az eredmények kihirdetésére és a díjátadóra a verseny zárórendezvényén kerül sor az egyetem nyílt napján, április 11-én.