Itt a farsang, áll a bál – a licistáknál is! [FRISSÍTVE az Aranyhaj-videóval!]

farsang_licistak_sav

Február 2-án, csütörtökön délben iskolánk tornaterme rövid időre Disneylanddé változott, ugyanis kezdetét vette a középiskolások farsangi mulatsága. A helyszínen szignifikánsan megnőtt az egy négyzetméterre eső hupikék törpikék, hercegnők, katonák, Mickey-egerek és egyéb mesefigurák sűrűsége, akik mesés hangulatban sürögtek-forogtak, ugráltak és táncoltak. 

Sajnos, csak három csapat versengett egymással, ezért a szervezők hangulatos felvezető produkciókkal vidították a nézőket. Hasas Paul tanár úr vezetésével a tizedikes évfolyam fiúcsapata csörtetett be katonásan, majd szintén a tizedikes évfolyam leányai(nak egy csoportja) Radics Gigi Játékszer című dalára táncolt vidáman. Jó nagy tapsot kaptak. A zsűri tagjai – Hadnagy Éva tanárnő, Hasas Katalin gyógypedagógus és Ilona János tanár úr – árgus szemekkel figyelték az ezután következő versenyszámokat.

A IX. B osztály tagjai Peyo híres képregény-hőseinek, Hupikék törpikéknek, Hókuszpóknak, valamint Sziámiáunak öltöztek be, és tánccal (na jó, inkább vidám ugrabugrálással) érkeztek Disneylandbe. Őket a X. C diákjai követték, akik Dzsepetto fabábuinak bőrébe bújtak és a végén természetesen táncoltak, sőt egyikük még hatalmasakat cigánykerekezett is. Az utolsó versenyszám a XI. A osztályé volt, de mivel ők egy nagy gubanc miatt „fennragadtak az osztályban”, csak videóban tudták megmutatni produkciójukat. Aranyhaj életét és gondolatait mutatták be a paródia videójukban, amelynek színhelye nem egy mesebeli kastély, hanem a mesés Csiky volt. 🙂

A X. A záró különszámában Hófehérke, Csipkerózsika, Hamupipőke és Bella súlyos szerelmi bánattól szenvedve tette közhírré, hogy igenis még egy hercegnőnek is lehetnek rossz napjai, amikor bizony ők is „italba fojtják bánatukat”. (Juuuj, azt nem szabad!)

A tapsot és a (picit hosszúra nyúló) tombolahúzást követően (amikor a közönség egy elég nagy része már felvette a nyúlcipőt, sajnos…) a zsűri meghozta és kihirdette a döntést. Melynek értelmében a harmadik díjat a IX. B Törpcsapata, a második díjat a XI. A Aranyhaj-társasága, az első díjat pedig Dzsepetto és társai kapták meg. Gratulálunk nekik és köszönjük az osztályfőnökök, a támogatók, illetve a diákszervezők közreműködését!

[Fotó: Ilona János, Pattus Dorottya]

« A 3 »