Bálint-(másod)nap a Csikyben

Balint_nap_savBizonyára mindenkinek feltűnt a mai, szívecskékkel díszített suli. Hát persze hogy igen, hisz mindenhol akadt belőlük bőven. (Mármint szívecskékből.) Most már elárulhatom a naaagy titkot (ha eddig még nem jött volna rá valaki), hogy a dekoráció a vasárnapi Bálint-/Valentin-naphoz kapcsolódott.

Igaz, nem ma, hétfőn volt ez a sokak számára különleges (mások számára pedig őrjítő, depressziós hatású) ünnep, de iskolánk diáktanácsa úgy döntött, idén sem maradhat ki ez a tevékenység. Igen, az iskolát is többnyire a diáktanácsosok díszítették (s ezzel válaszoltunk a múlt pénteki cikkben feltett súlyos kérdésekre is), mégpedig összesen kb. 400 piros kartonszívecskével.

A délelőtti szünetekben a diákok szívecskéket kaptak a DT-sektől, amit odaajándékozhattak a szeretteiknek, vagy bárkinek, aki közel áll a szívükhöz. Sikeresnek bizonyult az akció, sok-sok szívecske fogyott el, mindenki vidám volt és a félév is jól indult.

Kívánjuk, hogy ne csak Bálint-napkor, hanem az év minden egyes napján szeressétek egymást, ne csak ilyenkor szerezzetek örömet másoknak, hanem bármikor, amikor lehetőség adódik rá! szivecske

[Fotó: Csomós Roland]