Karácsonyi műsor, díjkiosztással

Karacsonyi_musor_V_VI_III_sav

December 17-én délután az V. és a VI. osztályosokra került a sor a karácsony műsorok rendjében. Az ünnepséget iskolánk kórusa nyitotta meg, majd az V. osztály a Három királyok útja című jelenetet mutatta be, melyet Back Mária vallástanár tanított be, Rónai Zoltán pedig villanyorgonán kísért. Ezután Muntean Tibor történelemtanár VI. osztálya következett egy vidám Falusi betlehemessel, illetve a lányok téli táncával.

Az ünnepi műsor keretében ismertették a Bihar megyei Pedagógusok Háza és az Evangélium Hangja Rádió által meghirdetett Velünk az Isten karácsonyi megyeközi fogalmazásverseny csikys díjazottjait: Tapasztó Rebeka (V. o.) harmadik, Back István Levente (VI. o.) pedig első díjat nyert, melyhez egy egyhetes nyári tábor is tartozik.

Közben a kicsik sem tétlenkedtek. Az elsősök és a harmadikosok Khell Jolán, illetve Kurunczi Enikő tanítók irányításával Varázslatos karácsony címmel kézműves foglalkozást szerveztek az osztálytermükben, melyen a szülők és a kisdiákok egyaránt kivették a részüket a munkából. Mindkét helyen családias volt a hangulat, énekek, gyermekek által írt fogalmazások hangzottak el, és persze kreatív kézimunkák készültek. A foglalkozás végén a gyermekek megajándékozása sem maradt el.

[Fotó: Bortoș Júlia, Back Annamária]

« A 2 »