<19 Szabadfogású Számítógép verseny

19SzabadfogasuSzamitogep

A C3 Kulturális és Kommunikációs Központ idén is meghirdette a <19 Szabadfogású Számítógép versenyt, amelyre október 19., hétfő éjfélig várják a pályázatokat.

Ki jelentkezhet? Mindazok, akik 2015. december 31-ig nem töltik be a 19. életévüket.

Mivel jelentkezhetsz? Bármilyen számítógéppel kapcsolatos, önálló alkotással: számítógépes játékkal, honlappal, portállal, rajzzal, animációval, zenével, kiegészítő alkalmazással, mobilkommunikációs fejlesztéssel, robottal, saját fejlesztésű szoftverrel vagy hardverrel stb.

Amivel a korábbi években jelentkeztek: hangsebességmérő palacsintasütő, meteorológiai portál, sötétben tapogatózó mobiljáték, pókerező robot, erősokszorozó robotkar, közösségépítő portálok, mobilapplikációk stb. stb. A fő szempont nem annyira a számítógépes tudás, inkább az egyéni, eredeti ötletek.

Egyénileg vagy csapattal kell jelentkezni? Jelentkezhetsz egyénileg vagy csapattal.

A nevezés ingyenes? Igen.

Díjak lesznek? Igen. A támogatóknak köszönhetően a verseny legjobbjai ösztöndíjat, notebook-ot, táblagépet, mobiltelefont vagy GoPro kamerát nyerhetnek. A legjobb műveket az Új Budapest Galériában, a Bálna Budapestben állítják ki 2015. december 5. és 13. között.

Részletesebb információk? A <19 Szabadfogású Számítógép verseny honlapján: http://verseny.c3.hu. A legfrissebb híreket és információkat a verseny Facebook-oldalán is elérhetjük: http://www.facebook.com/19SzabadfogasuSzamitogepVerseny. Ha kérdésed lenne, e-mailben is felteheted azt: verseny@c3.hu.