Idén is: Mikulás a Kincskeresőben

Mikulas_ovoda_2014_sav

Eljött december 5., Mikulás napja, amit az ovisok (is) már türelmetlenül vártak. Izgatottak voltak, hisz egy év után végre újra ellátogatott hozzájuk a Mikulás bácsi a X. C osztályos krampuszaival és manóival, ajándékokat hozva.

Legelőször a nagycsoportosokhoz látogattunk el, akik izgalmuk ellenére a legközvetlenebbek voltak, bátran és hangosan mertek beszélni a Mikulással, sőt a krampuszok kérésére még előszeretettel meg is ölelték egymást, majd aranyosan elbeszélgettek velünk. A Mikulás által hozott ajándékoknak pedig kimondottan örültek. 

Ezt követően ellátogattunk a középső csoporthoz is, amelynek tagjai kissé megszeppenve, de szintén örömmel fogadták a Mikulást és az ajándékokat.

Legvégül a kiscsoporthoz kopogtatott be a Mikulás. A kicsik az elején még kicsit félénkek voltak, de végül egész jól megbarátkoztak velünk. Énekeltek és közösen verset is mondtak, majd türelmetlenül, de azért a sorukat kivárva átvették az ajándékokat.

Az ünnepi délelőtt végén mindenki megígérte, hogy továbbra is jó lesz és jövőre is szeretettel várja majd a Mikulást.

[Fotó: Stretcu József] 

Egy hozzászólás a(z) “Idén is: Mikulás a Kincskeresőben” bejegyzéshez

  1. Köszönjük a csikys diákoknak, osztályfőnöknek Mikulásnak, Krampuszoknak, hogy az idén sem felejtkeztek meg az ovisokról .

Hozzászólások lezárva.