A bentlakási Mikulás leleplezve?!

Mikulas_kollegium_2014_sav

Idén december 4-én a huncut kis Mikulás úgy döntött, egy órával a hivatalos dátum kezdete előtt (23:08) lepi meg az „alvó” bentlakókat.

Na persze! Hiszen mindenki csak erre várt, ilyenkor nem lehet minden para nélkül, csendben ágyba bújni és elszenderedni, mivel ez a decemberi hónap első „fénypontja” az intrisek számára. Ezért úgy döntöt(tem)tünk, hogy sunyi kis diákok módjára leleple(zem)zzük a Mikulást! 

Nem csalódtunk! A Mikulás Laci bácsi volt, aki eléggé… hogy is mondjam, modern volt. Igen, igen, volt szakálla, piros ruhája, de még menő napszemüvege is (még mindig 23:08), biztos bántotta a szemét a halovány holdsugár, miközben a szánon megérkezett! J

Hozott magával csinos és szorgos segítőtársakat, krampuszokat is: Kiss Evelint, Mészáros Szilviát, Futó Ingridet, Farkas Debórát és Dávid Orsolyát. Ők adták át a Mikulás ajándékait: csoki, csoki és hogy ne legyen túl sok kalória, gyümölcs, gyümölcs, plusz egy aranyos plüss maci. Az ajándékok mellé járt a krampuszoktól sok-sok pi-pi-piros puszi is az arcunkra.

Végül: „Cikkemet most befejezem, / Küldetésem elvégeztem. / Leleplezve Mikulásunk, / Jövőre is nagyon várunk!”

[Fotó: Futó Ingrid, Kiss Evelin, Laslău Loredana Cristina]