Te se legyél áldozat!

WingTsun_sav

A korábbi években egyre népszerűbbé váló Wing Tsun kung-fu edzések az idei tanévben is folytatódnak Aradon, a Csiky Gergely Főgimnázium tornatermében.

Ahogy a fenti plakáton is látható, az önvédelmi sportok kategóriájába tartozó Wing Tsun kung-fu tanfolyam mottója: „Te se legyél áldozat!” Az idei tanfolyam első, bemutató jellegű tevékenysége ingyenes, erre október 14-én, kedden, 19 órakor kerül sor iskolánk kis tornatermében (alagsor, a lépcső után jobbra). Ugyanekkor történik majd az új tagok felvétele is. A szabályos edzések kedden és pénteken lesznek majd, este hét és fél kilenc között. További információkat az aradi tanfolyam főszervezőjétől, Barta Róberttől (iskolánk egykori diákjától) lehet kapni, a 0742-039630 telefonszámon. Akik a Wing Tsun kung-fu romániai, illetve magyarországi egyesületének weblapját szeretnék böngészni, azok a www.eewto.ro, illetve a www.wingtsun.hu címeken keresgéljenek.

Még egy fontos kiegészítés: Barta Róbert tájékoztatása szerint a szervezők minden korosztályt szívesen várnak, nem csak diákokat.