Tovább újul, szépül az épület!

Csiky_felujitas_sav

Ha nyár, akkor… felújítási munkálatok. Mégpedig szép számban és komolyak.

Az Aradi Polgármesteri Hivatal támogatásával a régi épületrész utcára néző ablakait cserélik ki minden szinten és a falat is javítják, lefestik. Hasonlóképpen az új épületrész felé néző elkorhadt keretű ablakok helyére is újak kerülnek, ezzel lényegesen javítva az osztálytermek, az informatika laborok, illetve az adminisztrációs helyiségek hő- és hangszigetelését. Az új, barna fakeretű termopán ablakok szervesen illeszkednek az épület kinézetébe is.

Az első emeleti informatikaterem új padlót kap, amelyre a korábbitól eltérő elrendezésben fogjuk az új számítógépeket tartó asztalokat elhelyezni. Falfestés, illetve a vezetékek „elrejtése” is a munkálatok része lesz.

Új padlózatot és berendezést kap az igazgatói iroda is, de a fennmaradó összegtől függően a tornaterem, vagy a második emeleti osztálytermek felújítására is sor kerül.

Mindeközben a bentlakási konyha és étkezde újrafestése, felújítása is zajlik, akárcsak a lépcsőház, a folyosók és a második emeleti szobák kifestése. A Kincskereső Óvodában augusztus 15. után kerül sor kisebb felújítási munkálatokra.

Az alábbi képek az elmúlt három napon készültek. Ma Bognár Levente alpolgármester és Hadnagy Éva iskolaigazgató a munkafolyamatot irányító mérnökökkel együtt tekintették át a soron következő teendőket.