Filmélmény: Gravitáció

Felmerül bennem többször is az a kérdés, hogy vajon milyen lenne gravitáció nélkül élni, súlytalanul lebegni, szabadon mozogni oda, ahová csak akarunk… Olyan körülmények között, mint például kint, az űrben.

Szerencsére, múlt csütörtök délután belekóstolhattam, legalábbis egy film erejéig, több osztálytársammal, a 9. A osztály diákjainak egy csoportjával (fotók lentebb!) és Ilona János tanár úrral együtt abba, hogy milyen is lehet a súlytalanság, és hogy mennyi veszélynek lehetünk kitéve ott fent, a végtelen űrben. A Gravitáció című idei filmet néztük meg, ráadásul 3D-ben, ami ezúttal tényleg valószerűbbé és izgalmasabbá tett mindent. A filmben olyan híres színészek játszanak, mint Sandra Bullock és George Clooney. (Egész pontosan, csak ők ketten játszanak a filmben. Hoppá.) A filmnek nagyon érdekes és váratlan a története. Arról szól, hogy… Ááá, nem, nem mondok semmi többet. Mégpedig azért, mert ez egy olyan film, amit érdemes jegyet váltani és megnézni, mégpedig a hatalmas mozivásznon, 3D-ben és nem otthon, a maszatos számítógép-képernyőn.

Újra mondom: tessék elmenni és megnézni, mert megéri!!! Itt most csak egy rövid szinkronos előzetest mutatunk (talán már láttátok), de ez messze-messze-messze nem ugyanaz, mint a teljes film. Úgyhogy tényleg menjetek el, és… Vagy ezt már említettem?

 

Véleményed a filmről?

Eredmények

Betöltés ... Betöltés ...