Vízbe, Csiky!

arad_mozdulj_2013_vizes-1 Idén harmadik alkalommal vesz részt a Csiky csapata az Arad, mozgósítsd magad! (Arad, mobilizează-te!) elnevezésű sportversenyen. A helyi szakasz vízben zajló próbáit április 4-én és 5-én rendezték meg az aradi sportuszodában.

Az első napon három csapat mérkőzött meg: a Dimitrie Ţichindeal Pedagógiai Líceum (bordó mezben), az Aron Cotruş Általános Iskola (világosbarna mezben) valamint a Csiky Gergely Főgimnázium csapata (sötétkék mezben).

A próbák a lelkes (és eseményhez illően hangos) szurkolótábor előtt zajlottak. Iskolánkat egy felkészültségéről, gyorsaságáról, ügyességéről és kreatív feladatmegoldásairól bizonyságot tevő csapat képviselte: Bálint Botond (III. o.), Adjudeanu Vivienne, Mészár Anna, Takács Norbert (IV. o.), Naschauer Kinga, Takács Andrea (V. o., tartalék), Kecskés Márk, Mészár Zsófia (VII. o.) és Adjudeanu Patrik (VIII. o.) a tanulók részéről, valamint Bella Natália, Mészár Gabriella, Spier Mihály és Vida Mihály a szülők részéről.

A nagyon jó kezdés után a Csiky csapata végül 43 ponttal a harmadik helyen végzett, nagyon kis különbséggel lemaradva a többi csapattól. Győztes a Dimitrie Ţichindeal Pedagógiai Líceum csapata lett, 57 ponttal.

Sok sikert kívánunk a csikyseknek a májusban megrendezésre kerülő szárazföldi próbákhoz! 

[Fotó: Bortoș Júlia]