Mennyország-party másodszor

2023. november 8-án a Csiky Gegely Főgimnáziumban Mennyország-partyt szerveztünk az elemi osztályos kisdiákoknak, ahol a jelmez viselete kötelező volt.

Az iskola díszterme ideiglenesen menyországgá változott, hiszen felhők és kitárt szárnyú angyalkák díszítették. Mindez nem is lenne elég, mert délután 14:30-kor mosolygós, vidám gyermekek lepték el a helységet. Sok-sok angyal, néhány szent, pap, apáca, bibliai személyek, de maga a Biblia is ott volt két lábon járva. A mennyei party el is kezdődött vidám tánccal és jókedvvel. Egy igazi szerzetes is meglátogatott minket, Artur Prenkiewicz minorita atya személyében. Meglepetésként iskolánk zenetanára, Popa Armand egy dalt tanított a gyerekeknek. A hangulat a tetőfokára ért, amikor a hatalmas angyaltortát behozták. Izgalommal, de sorát szépen kivárva mindenki jóízűen falatozott a mennyei finomságból.

Mi, a szervezők, Back Mária és Tóbiás Emőke vallástanárok, köszönjük szépen a gyerekeknek és tanítóiknak a részvételt, öröm volt velük együtt lenni. Hálával tartozunk az iskola és az Egyházaink támogatásáért! Jólesett a VIII. osztályos diákok segítsége, akik Rónai Helén tanárnő irányításával mennyországgá varázsolták a dísztermet. Mindenkinek köszönjük a segítséget!

[Fotó: Bálint Anna, Bálint Erika, Leib Gáspár György]

« A 2 »