Tanévkezdő ugrálás

[Fotó: Ilona János]

Az elmúlt tanév végére, gyermeknapra terveztük, ám akkor a tanügyi sztrájk miatt elmaradt az ugrálóvár felállítása. Hogy idén biztosan ne maradjon el, az iskola vezetősége a Pro Schola Csiky Gergely Egyesület támogatásával a tanévkezdés másnapján, szeptember 12-én pótolta a várva várt akciót, és ezt az általános iskolás diákok kitörő örömmel, mondhatni ugrálva fogadták.

Délelőtt 10–12 óra között a legkisebbek, tehát az előkészítősök és az elemi osztályosok, utánuk pedig az V–VIII. osztályos diákok járultak a Csiky Gergely Főgimnázium udvarán felállított két ugrálóvárhoz tanítóik, illetve osztályfőnökeik társaságában. (Azaz felügyeletével, mert a pedagógusok – talán a nagy meleg okán is – valahogy nem éreztek ellenállhatatlan késztetést a gumilétesítmények személyes meghódítására.) Ez, persze, nem zavarta a diákokat, ők vígan másztak, csúsztak, ugráltak, másztak, csúsztak, ugráltak, amíg csak szusszal bírták. Azaz sokáig.

« A 2 »

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 × egy =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .