A záró évzáró

evzaro_technologia-0 „Csak a többiekétől eltérő tanévszerkezet miatt került sor ilyen későn a ti évzárótokra, s nem azért, mintha kevésbé fontosak lennétek” – hangsúlyozta Juhász Béla igazgató június 28-án, csütörtökön, a közgazdaság, illetve a turizmus és élelmezés szakos osztályok tanévzáró ünnepségén. A (már akkor is) nagy meleg miatt a légkondicionált díszteremben gyülekeztek délután 3 órakor az osztályfőnökök és diákjaik, hogy a legjobbaknak járó díjakat, elismeréseket átadják, átvegyék.

Kreitler Tímea a IX. B, Tóthpál Renáta a IX. C, László Anett a X. C, Erdei Emese a X. D, Adjudeanu Gabriella tanárnő pedig a XI. D osztály kiemelkedő teljesítményt felmutató diákjait szólította az oklevelek, jutalmak átvételére. A tanulmányi és sporteredmények elismerésén kívül dicséretben vagy különdíjban részesültek azok a tanulók is, akik a közösségi élet fejlesztésében, különböző tevékenységek szervezésében játszottak fontos szerepet. Mind az öt osztályfőnök elismerő oklevelet nyújtott át azoknak a tanulóknak, akik a május 12-i Let’s do it, Romania! országos takarítási akción (más osztálybeli társaikkal együtt) a Csiky Gergely Főgimnáziumot képviselték.

Sajnos, különböző okok miatt számos jutalmazott diák nem jelent meg az ünnepségen, nekik társaik továbbították az okleveleket, könyvjutalmakat.