Csikysek a Rákóczi Szövetség vezetői fórumán

Fotó: Rudolf Ágnes

Iskolánkat képviselve a Csiky Gergely Főgimnázium Rákóczi-elnöksége, azaz Budacsek Tímea (elnök), Szatmári Kata (pénzügyi felelős) és Szél Emese (alelnök) Rudolf Ágnes tanárnő kíséretében részt vett a február 24–26. között szervezett Középiskolás Vezetői Fórumon, Budapesten.

A hétvége során számos érdekes előadást hallgattunk meg, olyan témákban, mint például a mentális higiénia vagy a pedagógia rejtélyei, sőt, még a Mobilfox cég alapítójával is találkozhattunk. Megismerkedtünk a Rákóczi Szövetség tevékenységeivel, rendezvényeivel és táboraival. Részt vettünk egy ünnepi megemlékezésen, és mi is elhelyeztünk egy-egy tulipánt a kommunizmus áldozatainak emlékére. Ezek mellett lehetőségünk volt megnézni a Tizenhárom almafa című színdarabot a Magyar Nemzeti Színházban. A sok komoly program mellett viszont nem maradt el a szórakozás sem, hiszen volt hely kahootozásnak és facebookos like-versenynek is, és még egy rövid városnézést is sikerült kiharcolnunk.

Összességében remekül éreztük magunkat a többi, közel 500 Kárpát-medencei középiskolás diák között, és jó érzés volt valamennyiükkel megtalálni a közös hangot. Szívesen részt veszünk majd a Rákóczi Szövetség jövőbeli hasonló programjain is.

« A 2 »