Ismét új könyvekkel gazdagodott könyvtárunk

[Fotó: Timiș Dominik]

Ilona János, számítástechnika-tanár jóvoltából, a könyvmolyok örömére, újabb kincsek bővítik könyvtárunk polcait. Osztályunk, a XI. A rögtön akcióba lendült, és február 1-jén beiktattuk az összes könyvet, így mától csakis rátok várnak az újdonsült szerzemények. Egyaránt keresgélhetnek közöttük a szórakoztató irodalom, a sci-fi, a kaland, a románc, a rejtély és a sport kedvelői is.

Néhány könyvcím, a teljesség igénye nélkül: John Green – Teknősök végtelen sora és Alaska nyomában; Kerstin Gier – Az álmok első könyve; David Levithan – Nap nap után; Douglas Adams – Galaxis útikalauz stopposoknak; Ernest Kline – Ready Player One; Kari Hotakainen – Az ismeretlen Kimi Räikkönen.

Ne feledjétek, továbbra is szeretettel várunk minden olvasni vágyót a könyvtárba, hiszen Müller Péter szavaival élve: „Olvasni nem azért érdemes, hogy »műveltek«, hanem hogy gazdagok legyünk, hogy egyetlen életünkben sok ezer életet leéljünk, és megtapasztaljuk, milyen a bukás, a hatalom, a magány, a diadal, a születés, a halál, a hazátlanság és a szerelem, hányféle hit, rögeszme, félelem mozgathat egy embert, hogy leleplezzük hazugságainkat, fölfedezzük életünk értelmét, talán az Istent is.”

Jó olvasást kíván mindenkinek a Kortárskönyv-kommandó!