Az élet mint a tánc

Csiapo Hanna vagyok, 13 éves, most kezdem a VIII. osztályt. Kicsi korom óta szeretem a zenét és szeretek táncolni. 2016 tavaszán beiratkoztam a Doma Art Style hiphop táncklubba.

2017 novemberében volt az első versenyem az X style mini kids csapattal Bukarestben, a Bucharest Dance Festivalon, ahol első helyezést értünk el. Ez volt életem egyik legszebb pillanata, mikor először állhattam a pódiumon a csapattársaimmal, akik már a barátaim is voltak.

Ezt követték a többi versenyek 2018-ban:

  • Kolozsvár Dance Star – I. helyezés
  • Bounce Szatmáron – I. helyezés
  • Dance Star Horvátország – I. helyezés

Később két év kimaradt, egy évet nem versenyeztem, aztán jött a járvány, majd újra elkezdtük a versenyeket. Az idei mérlegem:

  • Bucharest Dance Festival – I. helyezés
  • HIP HOP Dance Championship Bucharest – I. helyezés

Idén, ha minden igaz, és nem lesznek újra szigorítások, Szerbiában lesz lesz versenyünk, Novi Sad-on. Nagyon sok és szép emléket gyűjtöttem az eddigi táncos éveimben, remélem, még sokáig tagja lehetek ennek a nagy családnak, akkor is, ha néha nagyon nehéz. Heti négy alkalommal járok edzésekre, a versenyek előtt pedig minden nap, de megéri, mert a pódiumon állva minden fáradtság, nehézség a ködbe vész. (Szeptembertől vannak a beiratkozások, mindenkinek ajánlom, aki szeret táncolni.)