Itt a tavasz, fotózd le! – (Már régen nem csak) Az első fotók

Kibontakozás (III.) – Felföldi Noémi, Olosz Lajos Általános Iskola, Ágya, VII. osztály

Örömmel jelentjük, hogy megérkeztek az első munkák a tegnap meghirdett fotópályázatunkra! Az első beküldőnk, Kovács Bíborka, az ágyai Olosz Lajos Általános Iskola hetedik osztályos tanulója még tegnap este, alig egy órával a cikk megjelenése után küldte el kedvenc tavaszi fotóit. Megtört tehát a jég (bár így, április végén tényleg ne emlegessük már a jeget…), szabad másoknak is postázni a legjobbnak tartott tavaszi fényképeiket.

Ahogy a pályázati kiírásban jeleztük, a digitális fotókat a csikyfoto@yahoo.com email-címre várjuk, legkésőbb 2021. május 31-ig. A küldeményben feltétlenül tüntessétek fel a saját neveteket, osztályotokat, az iskola nevét, illetve, tetszés szerint a képek címét, helyszínét, s akár egy néhány mondatos magyarázó szöveget is.

A beküldött fotókat az alábbi galériában, és a Csiky Gergely Főgimnázium facebook-oldalán létrehozott fotóalbumban mutatjuk be. Ott egyszerű lájkokkal szavazni is lehet rájuk, és a pályázat végén a legtöbb szavazatot (lájkot) begyűjtő fotók készítői értékes jutalomban részesülnek a Pro Schola Csiky Gergely Egyesület jóvoltából. Figyelembe vesszük a képcsoportokra és az egyes képekre leadott szavazatokat (lájkokat) is, de CSAK az iskola facebook-oldalán lévő albumon belül. A megosztott bejegyzésekre leadott szavazatok tehát nem számítanak majd.