Halloweeni jelmezbál

halloween_sav

Az Amerikából kölcsönzött, egész Európában nagy népszerűségnek örvendő Halloween tréfásan hátborzongató szokásának hódoltak a Csiky Gergely Főgimnázium általános iskolásai 2018. október 31-én késő délután az iskola dísztermében. A nagy sikernek örvendő álarcos / kosztümös felvonulást és táncmulatságot Bencsik Anka, Luca Diana, Fekete Karolina, angoltanárok és Rónai Helén, technológia tanárnő szervezték. A résztvevőkkel együtt izgultak és örültek osztályfőnökeik is. 

Délután 5 órakor parádés zenés felvonulással kápráztatták el egymást és a nézőket a boszorkánynak, vámpírnak, hercegnőnek, tündérnek, bohócnak, kiscicának és farkasembernek öltözött lelkes diákok. A legszebb és legfélelmetesebb kosztümök viselőit plüssállatokkal jutalmazták a szervezők.  

A későbbiekben mulatságos társasjátékokban próbálhatták ki ügyességüket és leleményességüket a résztvevők: volt Activity, múmia-játék, rajzos-kitalálós játék és vizes almahalászat. Az ügyesek csokoládét, cukorkát és almát kaptak jutalmul. Az utolsó versenyszám, a páros tánc bizonyult a legszórakoztatóbb és legkellemesebb próbatételnek. A legjobb párok itt is plüssjátékokat nyertek. A hangulatot a jókedv, a tánc, a zene és a vidám zsibongás határozta meg.

A mulatság este 8 óráig tartott, s a rendezvény végén a zenés rendrakás és takarítás közben a szorgalmasak is édességet szerezhettek.

[Fotó: Luca Diana]

« A 2 »